Ο αστέρας της Άρσεναλ Γκάμπριελ βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άτομα που ήθελαν να τον ληστέψουν και πάλεψε μάλιστα με τον έναν ληστή που κρατούσε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Οι δύο κακοποιοί προσπάθησαν να του κλέψουν τη Mercedes αξίας 45.000 λιρών από το γκαράζ του.

Ο Γκάμπριελ και ένας φίλος του ακολουθήθηκαν μέχρι το σπίτι του πρώτου, μετά από μια βραδινή έξοδο, από δύο ληστές που ζήτησαν από τον ποδοσφαιριστή τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κινητό τηλέφωνο και το ρολόι του καθώς έβγαινε από το όχημά του.

Ένας από τους επιτιθέμενους, ο Abderaham Muse,απείλησε στη συνέχεια τον Βραζιλιάνο με το ρόπαλο, αλλά ο Γκάμπριελ τον χτύπησε στο πρόσωπο και πάλεψε μαζί του, αρπάζοντάς του το καπέλο, μέχρι που ο ληστής απελευθερώθηκε και έφυγε τρέχοντας.

Τα τρομακτικά πλάνα από την κάμερα ασφαλείας

Ο Muse, 26, φυλακίστηκε για πέντε χρόνια τον περασμένο μήνα, αφού η αστυνομία τον συνέδεσε με τη ληστεία τον Αύγουστο μέσω DNA από το καπέλο που του έπεσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Τρομακτικά πλάνα CCTV που παίχτηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τη μαύρη Mercedes να μπαίνει στο γκαράζ στο σπίτι του Γκάμπριελ στο Barnet, στο βόρειο Λονδίνο, και ο 23χρονος να βγαίνει με τον φίλο του, Rodrigo Tavares.

Ο Muse και ο συνεργός του, φορώντας μάσκες και κουκούλες, μπαίνουν στο γκαράζ και ο Muse κρατά το ρόπαλο του μπέιζμπολ μέχρι το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Ο Γκάμπριελ, ο οποίος εντάχθηκε στην Άρσεναλ για 27 εκατομμύρια λίρες από τη γαλλική Λιλ πέρυσι, κρατά τα χέρια του στον αέρα, αφαιρεί το ρολόι του και το δίνει στον επιθετικό του, μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια φαίνεται το ζευγάρι να παλεύει για μια στιγμή προτού ο Muse ελευθερωθεί και αυτός και ο συνεργός του φύγουν από το σπίτι, περνώντας από ένα τρίτο μέλος της συμμορίας, ο ρόλος του οποίου ήταν να διασφαλίσει ότι οι ηλεκτρονικές πύλες έξω παρέμεναν ανοιχτές.

Πηγή: newsbeast.gr