Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο από ταβέρνα στην Αιδηψό που αναρτήθηκε στο Instagram, όπου φαίνεται ένας άντρας να δελεάζει ένα γατάκι να τον πλησιάσει για να φάει και στη συνέχεια να το κλωτσά στη θάλασσα. Μάλιστα, παρέμβαση για το θέμα έκανε στο Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ανακοίνωσε τη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον δράστη στο Instagram, ενώ στο επίμαχο βίντεο ακούγονται και γέλια από την παρέα του, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα. Το θέμα έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου, η οποία αφού ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δημοσιοποίησε τόσο τα στοιχεία του δράστη όσο και τα στοιχεία ατόμων που ήταν μαζί του.

Είχε βάψει στον σκύλο του το σύμβολο της ομάδας του

Ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι στην ταβέρνα στην Αιδηψό, σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Σταματίνας Σταματάκου στο Facebook, στο παρελθόν είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με σύμβολο της ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζει.

Πηγή: newsbeast.gr