Σε βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική στιγμή που ένας άντρας λίγο έλειψε να χάσει το κεφάλι του όταν το ασανσέρ παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα. Οι εικόνες από τη Ρωσία έχουν προκαλέσει αίσθηση στους χρήστες του διαδικτύου που αποθεώνουν τον άντρα για τα αντανακλαστικά του.

Όλα έγιναν σε ένα κτίριο στο Krasnodar, όπου οι κάτοικοι έκαναν παράπονα επί εβδομάδες για το ασανσέρ, λέγοντας ότι έτρεμε, σύμφωνα με το ρωσικό 93.ru, το οποίο επικαλείται η New York Post.

Κι ενώ είχε «επιδιορθωθεί» μία εβδομάδα πριν, προφανώς η δουλειά που είχε γίνει δεν ήταν αρκετή.

Ο άντρας φαίνεται να βγαίνει από το ασανσέρ και να κοιτά το τηλέφωνό του. Ξαφνικά, αρχίζει να κατεβαίνει και η πόρτα κλείνει. Ευτυχώς ο άντρας κάνει πίσω και ξαναμπαίνει στο ασανσέρ.

Ακόμη δεν είναι σαφές τι πρόβλημα προκάλεσε το περιστατικό. Όσοι βρέθηκαν κοντά όμως υποστήριξαν ότι ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, εμφανίστηκε καπνός και χτύπησε ο συναγερμός.

Εκπρόσωποι του δημάρχου της Krasnodar ανέφεραν πως θα ξεκινήσει έρευνα για τους υπεύθυνους που είχαν αναλάβει τη συντήρηση των ασανσέρ στην περιοχή.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα της Mirror, σε πολλές πόλεις στη Ρωσία τα κτίρια είναι παλιά με αρκετά προβλήματα. «Έχει αρχίσει να γίνεται τρομακτικό το να μπαίνουμε στα ασανσέρ μας», έγραψε ένας αναγνώστης της ρωσικής ιστοσελίδαςa 93.ru.

Πηγή: newsbeast.gr