Το Your Directors Club, πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο “The Power of Authenticity” σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει ο οργανισμός για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο ρόλο τους. 

Με εισηγητή τον κ. Peter Economides, Brand Strategist της FELIX BNI, συζητήθηκε το πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι οι εταιρίες να έχουν ένα αυθεντικό brand και οι ενέργειες τους να εναρμονίζονται πάντα με αυτό. Τη συζήτηση πλαισίωσαν απτά παραδείγματα για το τι εννοούμε με τον όρο «αυθεντικός», αναφέρθηκαν οι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί και ακολούθησε συζήτηση, με τα μέλη του Your Directors Club να μοιράζονται απορίες και προβληματισμούς σχετικά. 

Το Your Directors Club υποστηρίζουν οι ALD Automotive (Strategic Partner), Fedex Express Greece και Theofylaktos (Diamond Partners), Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και Schneider Electric (Golden Partners), AGT και CENSUS Labs (Silver Partners), SARGIA Partners (Coaching Partner), Boussias και Euro2day (Media Partners) και η GEP (H&S Partner)

Πηγή: newsbeast.gr