Με μια ανατρεπτική καμπάνια, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling έρχεται να «ταράξει τα νερά» και μας προσκαλεί να το «δούμε διαφορετικά»! 

Είσαι στο δρόμο για τη δουλειά? Περιμένεις στη στάση του τραμ? Ή βρίσκεσαι στην παραλία ένα ζεστό καλοκαιρινό μεσημέρι? Δες το διαφορετικά και «ανέβα» με ΖΑΓΟΡΙ Sparkling! Το νέο διαφημιστικό αποτυπώνει με νότες σουρεαλισμού την είσοδο στον απολαυστικό και ταυτόχρονα υγιεινό κόσμο του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling, το οποίο έρχεται τώρα και σε συσκευασία can για να μας ξεδιψάσει απολαυστικά και να μας «ανεβάσει»! 

Το νέο ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συνδυάζει μοναδικά την αγνότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Zαγόρι με φυσικά αρώματα και αναζωογονητικές φυσαλίδες. Με 0% ζάχαρη, 0 θερμίδες, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά γλυκαντικά, «ανεβάζει» όποιον το δοκιμάσει, σε τρεις μοναδικά γευστικές προτάσεις: κλασσική, με φυσικό άρωμα λεμόνι και με φυσικό άρωμα ροδάκινο.  Στόχος της καμπάνιας είναι να εδραιώσει το Zαγόρι Sparkling ως ένα μοναδικά υγιεινό και απολαυστικό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, με σύγχρονες pop αισθητικής συσκευασίες και να το αναδείξει ως την απόλυτα «ανεβαστική» σύγχρονη επιλογή, ικανή να προσφέρει μία φρέσκια δροσιστική και αναζωογόνητική εμπειρία κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρισκόμαστε!  

Η ταινία γυρίστηκε στο urban περιβάλλον της Αθήνας και στο Bolivar της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με συντελεστές τη διαφημιστική εταιρία Wunderman Thompson, εταιρία παραγωγής τη Movielab και σκηνοθέτη τον Βλάσση Μαρινάκη. H διαφημιστική καμπάνια #seanevazei περιλαμβάνει προβολή σε τηλεόραση, digital καμπάνια σε facebook, Instagram, youtube, programmatic και υπαίθριες διαφημίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και χορηγίες και δειγματοδιανομή των Zαγόρι Sparkling cans σε events.
Μπείτε κι εσείς στον υγιεινό και απολαυστικό κόσμο της σειράς ΖΑΓΟΡΙ Sparkling, τώρα και σε συσκευασία can, παρακολουθώντας εδώ τη νέα τηλεοπτική καμπάνια και “δείτε το διαφορετικά”!

Πηγή: newsbeast.gr