Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε αλλά… 15 εκατ. ευρώ θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έπαιξε για 90 λεπτά στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν (ήττα με 2-1), ήταν καλός και εκτόξευσε την τιμή του σε ύψη που δεν θα φανταζόταν ούτε ο ίδιος.

Ένα από τα θέματα που προσέχουν πάντα όλοι όταν κάνει μεταγραφή μια ισπανική ομάδα, είναι οι ρήτρες αποδέσμευσης που βάζουν στα συμβόλαια των παικτών. Ρήτρες που μπορεί να φτάνουν και στο… ένα δισ. ευρώ, ακόμη κι αν μιλάμε για παίκτες που αξίζουν κάτι λίγα εκατ. ευρώ.

Ο Κουλιεράκης, είναι η αλήθεια, δεν μπορεί να ξέρει κανείς πόσο αξίζει γιατί ελάχιστοι τον έχουν δει σε δράση, αλλά θα ξέρουν όλοι από εδώ και πέρα ότι κοστολογείται στα… 15 εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον. Αυτό το ποσό όρισε ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του, για έναν 18χρονο αμυντικό ο οποίος πριν λίγα 24ωρα δήλωσε ότι ο στόχος του είναι να παραμείνει στην πρώτη ομάδα.

Και αν τα καταφέρει, μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι θα έχει μόνιμη θέση στην ομάδα του, αφού θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κάποια ομάδα άμεσα και να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Πηγή: newsbeast.gr