Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο αγαπημένο κανάλι των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Fox News. Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος θα μπορούσε να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία «μέσα σε 24 ώρες».

Όπως τόνισε αν εκλεγεί στον Λευκό Οίκο θα έχει μια ειρηνευτική συμφωνία «μέσα σε μία ημέρα». Συμπλήρωσε μάλιστα πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ιδίου, του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν θα ήταν «εύκολες».

«Αν δεν έχει λυθεί, θα το έχω λύσει μέσα σε 24 ώρες με τον Ζελένσκι και με τον Πούτιν, και υπάρχει μια πολύ εύκολη διαπραγμάτευση που θα λάβει χώρα, αλλά δεν θέλω να σας πω ποια είναι», ισχυρίστηκε, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να «βρεθούν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» εάν ο πόλεμος συνεχιστεί «με αυτούς τους ηλίθιους που κάνουν ό,τι κάνουν».

«Έχουμε να κάνουμε με ανέντιμους ανθρώπους και με αλήτες και με ανθρώπους, πιστεύω, που απεχθάνονται τη χώρα μας», είπε στην πρώτη του, μετά από πολύ καιρό συνέντευξη, στο Fox News. Υποστήριξε επίσης ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν επανεκλεγόταν πρόεδρος το 2020.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης της πολιτείας της Νέας Υόρκης και του εισαγγελέα του Μανχάνταν Άλβιν Μπραγκ, σχετικά με την υπόθεση της καταβολής 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό και σκηνοθέτιδα πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς. Ο λόγος για τον οποίο φέρεται να της κατέβαλε τα χρήματα αυτά ήταν για να την πείσει να αποσιωπήσει μια φερόμενη εξωσυζυγική σχέση που είχαν δέκα χρόνια νωρίτερα, σύμφωνα με την κατηγορία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή: newsbeast.gr