Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Λογγού. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Αθήνα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Στο λευκό αυτοκίνητο επέβαιναν δυο γυναίκες οι οποίες πιθανότατα είχαν και συγγενική σχέση μεταξύ τους. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε μέσα στην εθνική οδό.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και γι΄ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος όπου διερχόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τις δυο γυναίκες και τους πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που κόβουν την πόρτα με τροχό για να τις απεγκλωβίσουν.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν εκεί με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες. Δυστυχώς η οδηγός ήταν νεκρή και η συνοδηγός βαριά τραυματισμένη.

Οι Αστυνομικοί του Α’  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Πηγή: newsbeast.gr