Ένα 8χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του αφότου κόλλησε ανάμεσα σε ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο ενώ έπαιζε κρυφτό.

Σύμφωνα με τον αρχηγό στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Thomas στο περιοδικό People, o Wrangler Hendrix, από το Jewett του Τέξας των ΗΠΑ, έπαιζε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι ενός συγγενή στο Coolidge της Τζόρτζια με τους παππούδες του την Παρασκευή.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το αγόρι προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από τις συσκευές όταν κόλλησε εκεί. Η οικογένεια του παιδιού το ανακάλυψε «σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο» και άρχισε αμέσως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ο Wrangler, γιος της Rhonda White και του William Andrew Hendrix, ήταν μαθητής της δευτέρας τάξης.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι όταν οι δικοί του διαπίστωσαν πως ο 8χρονος δεν συνερχόταν, σύμφωνα με τον αρχηγό του γραφείου σερίφη στην κομητεία Thomas, Tim Watkins.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Archbold Memorial στο Thomasville της Georgia, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης. «Μετά από περίπου μία ώρα προσπαθειών ανάνηψης, οι γιατροί έγραψαν ως ώρα θανάτου τις 7:28 μ.μ»

Αν και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Hendrix πέθανε από ασφυξία λόγω θέσης, επίσημη νεκροψία έγινε τις τελευταίες ώρες.

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τόμας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γουάνγκλερ» δήλωσε ο αστυνόμος Watkins.

«Η καρδιά μου ραγίζει για όλους σας. Προσεύχομαι για ανάπαυση και παρηγοριά για εσάς αυτές τις σκοτεινές ημέρες. Ο Wrangler ήταν ένας γλυκός άνθρωπος. Τόσο ευγνώμων για το χρόνο που ήμουν οδηγός του λεωφορείου του», έγραψε ένας άνδρας σε ένα διαδικτυακό αφιέρωμα. «Είχε τόσο καλούς τρόπους και φρόντιζε την αδελφή του. Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με το ταξίδι τους και την παραλία. Αστειευόμασταν ότι φορούσαν πολλά αντηλιακά καθώς κατέβαιναν από το λεωφορείο. Αναπαύσου εν ειρήνη στον ουρανό, Wrangler».

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 2 μ.μ. στην εκκλησία Sardis Baptist Church στο Jewett.

Πηγή: newsbeast.gr