Νέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, ήρθαν στο «φως», αφού πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι οι γονείς φέρεται να είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, πριν φύγει από την ζωή η Ίριδα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Live News» αναφέρει ότι ανακάλυψε τις κρίσιμες ημερομηνίες στη ζωή του ζευγαριού, τόσο πριν ξεκινήσει το δράμα με τα παιδιά τους, όσο και στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, ξεκίνησαν οι συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στις 6 Απριλίου του 2021, ενώ την επόμενη μέρα το ζευγάρι ενημέρωσε τους συγγενείς για την απόφαση που πήρε.

Παρόλα αυτά, δύο μέρες μετά την αίτηση και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Έτσι, στις 20 Απριλίου αποχωρεί ο σύζυγός από την οικεία του, λόγω οικογενειακών προστριβών, όμως την επόμενη μέρα πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.

Το γεγονός που παραξένεψε τους γιατρούς

Μεταξύ άλλων, η εκπομπή του Mega αναφέρει ότι οι θεράποντες ιατροί των παιδιών ανησύχησαν ιδιαίτερα από το γεγονός πως η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια που πάθεναν, χωρίς όμως να απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων.

Έτσι, φέρεται να δημιουργήθηκε σοβαρός προβληματισμός στους γιατρούς, οι οποίοι μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά νοσοκομεία, αλλά, με βάση την εκπομπή, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και ζήτησαν να μπουν κάμερες στα δωμάτια που νοσηλεύονταν τα παιδιά.

Πηγή: newsbeast.gr