Ένας τεράστιος καβγάς ξέσπασε με τη συμμετοχή ως και 60 ατόμων στην πίστα του νυχτερινού κλαμπ ενός κρουαζιερόπλοιο το οποίο βρισκόταν λίγο έξω από το λιμάνι της Νέα Υόρκης.

Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Magic πλησίαζε στο «Μεγάλο Μήλο» καθώς ολοκληρωνόταν μιας 8ήμερη κρουαζιέρα στην Καραιβϊκή την περασμένη Τρίτη (26/6) όταν δύο άτομα άρχισαν να τσακώνονται στην πίστα χορού του νυχτερινού κέντρου που στεγάζεται εντός τεράστιου πλοίου. Αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό που τράβηξαν βίντεο υποστηρίζουν ότι όλα άρχισαν για μια πιθανή απιστία και τη συμμετοχή επιβατών σε «ερωτικό τρίγωνο».

Η Τερίσα Τζέιμς, ταξιδιωτική πράκτορας που επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο, ανέφερε πως ο καβγάς άρχισε τα ξημερώματα στον 5ο όροφο του καραβιού, όπου βρίσκονται το νυχτερινό κλαμπ και το καζίνο.

Ακολούθησε ο… κακός χαμός με 60 άτομα να χτυπούν ο ένας τον άλλον και κράτησε για περίπου μια ώρα, ενώ οι τσακωμοί μεταφέρθηκαν και σε άλλα καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου. Η ασφάλεια του καραβιού επενέβη και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, από τον καβγά έσπασαν ποτήρια και γυαλιά και ορισμένοι από τους επιβάτες κόπηκαν.

Οι υπεύθυνοι του καραβιού, πάντως, βλέποντας την έκταση του καβγά κάλεσαν την ακτοφυλακή, η οποία συνόδευσε το κρουαζιερόπλοιο ως το λιμάνι. Τώρα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης διεξάγει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει τί ακριβώς συνέβη και ξέσπασε ο καβγάς. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν έγιναν συλλήψεις ή αν οι τοπικές αρχές δεν έχουν δικαιοδοσία να προχωρήσουν σ’ αυτές μια και ο καβγάς έγινε σε διεθνή ύδατα.

Πηγή: newsbeast.gr