Θλίψη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία ήταν ο πρωταθλητής CrossCar, Κωνσταντίνος Τακιαδέλλης.

Το Facebook γέμισε συλλυπητήρια μηνύματα για τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού πρωταθλητή, που κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο κατέληξε αναποδογυρισμένο κάτω από τη γέφυρα.

«Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας των EKO Racing Dirt Games στην είδηση για το χαμό του φίλου μας, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ενός ανθρώπου, που αν και τόσο νέος, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στις ζωές μας. Η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένειά του. Αντίο Κωνσταντίνε…» έγραψε στο Facebook η EKO Racing Dirt Games.

Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας των EKO Racing Dirt Games στην είδηση για το…

Posted by EKO Racing Dirt Games on Wednesday, April 27, 2022

Μαζί του στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας φίλος του, που απεγκλωβίστηκε έχοντας τις αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Το ελληνικό motorsport σήμερα θρηνεί για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Πανελλήνιου Πρωταθλητή CrossCar EKO Racing…

Posted by 321Go on Wednesday, April 27, 2022

Πηγή: newsbeast.gr