Την πρόβλεψη ότι η εισβολή του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη, έκανε σήμερα ο βρετανός υπουργός Αμυνας Μπεν Γουάλας. «Όποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε… την αγριότητά του να αυξάνεται. Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει αδίστακτα τη νύχτα… και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να τις διαλύσει και θα κατευθυνθεί μέσα στις πόλεις».

Τη δήλωσε αυτή έκανε ο βρετανός υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Λευκορωσία λέει ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα νότια και στα δυτικά σύνορα

Στο μεταξύ, η Λευκορωσία είπε σήμερα ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια σύνορά της καθώς η Ρωσία έχει εισβάλει στη γειτονική της Ουκρανία.

Ο λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντρ Λουκασένκο δήλωσε χθες ότι η χώρα του δεν σχεδιάζει να συμμετάσχει στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και απέρριψε τους ισχυρισμούς του Κιέβου ότι ρώσοι στρατιώτες εξαπολύουν επιθέσεις στην Ουκρανία από το έδαφος της Λευκορωσίας.

Πηγή: newsbeast.gr