Με το βρετανικό του χιούμορ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία.

Στην ανάρτησή του στο facebook οΕυκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στη γέννηση του Τζον Κόρφα δηλώνοντας «περήφανος γι’ αυτό μας το κατόρθωμα» για να σχολιάσει ότι ο ίδιος έχει τόση σχέση με τη γέννηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ όση έχει ο σημερινός πρωθυπουργός με την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία.

«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά» ξεκινάει την ανάρτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών και να προσθέσει αμέσως μετά εξηγώντας τον λόγο της ανάρτησής του:

«Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε! Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κλείνει την ανάρτησή του με δύο υστερόγραφα – πολιτικά σχόλια:

«ΥΓ 1 Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτο που εμείς δρομολογήσαμε.

»ΥΓ 2 Είναι προφανες ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων».

Πηγή: newsbeast.gr