Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται και τα προβλήματα της Τσέλσι, η οποία δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν αποτελέσει οριστικά παρελθόν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Γεγονός που αποδεικνύεται και από την απόφαση και νέου χορηγού και συγκεκριμένα της Hyundai για αναστολή της συνεργασία της με το κλαμπ του Λονδίνου.

Οι οπαδοί της Τσέλσι ενδεχομένως υπέθεταν πως η παρουσία του Ρώσου ολιγάρχη θα προκαλούσε κάποια προβλήματα στην ομάδα τους, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν αυτά που γίνονται. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι οι χορηγοί αποφασίζουν να κρατήσουν αποστάσεις και να παγώσουν τις συμφωνίες με το κλαμπ, άρα και την καταβολή χρημάτων.

Σοβαρά προβλήματα προκαλούνται στην Τσέλσι λόγω Αμπράμοβιτς

Η αρχή έγινε την Πέμπτη με την ανακοίνωση της Three UK, της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλας των μπλε, για να δοθεί τώρα η συνέχεια από τη Hyundai.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την Τσέλσι είμαστε περήφανοι υποστηρικτές των παικτών των φιλάθλων και το ποδοσφαιρικών αρχών. Ωστόσο, με τις τρέχουσες συνθήκες, λάβαμε την απόφαση να αναστείλουμε τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με το κλαμπ μέχρι νεοτέρας», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωση της, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Premier League περί αποκλεισμού του Αμπράμοβιτς από τον λονδρέζικο σύλλογο.

Πηγή: newsbeast.gr