Ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπως είναι γνωστό, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην Τσέλσι, η οποία είναι σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος θα βάλει άμεσα 30 εκατ. λίρες για να μην καταρρεύσει το κλαμπ, έχει αποβληθεί από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Και αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ των Financial Times, τότε ο επόμενος μεγαλομέτοχος της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα είναι από τις ΗΠΑ.

Όλοι στην Τσέλσι θα προτιμούσαν να μην είχε συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά και να συνέχιζαν κανονικά με τον Αμπράμοβιτς, αλλά αυτή η εποχή πρέπει να κλείσει. Ένα κλείσιμο που θα φέρει, παράλληλα, την έναρξη μιας νέας, στην οποία οι Λονδρέζοι δεν θα μιλάνε… ρωσικά πλέον αλλά αμερικάνικα.

Πανηγυρίζουν οι παίκτες της Τσέλσι

Αυτό υποστηρίζουν οι Financial Times, οι οποίοι σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι πλέον για την αγορά της Τσέλσι. Ο ένας είναι ο Τοντ Μπέλι, χρηματοδότης και ιδιοκτήτης της ομάδας Los Angeles Dodgers στο μπέιζμπολ. Ο άλλος είναι ο Τζος Χάρις, έχοντας μαζί του τον Ντέιβιντ Μπλίτζερ, αμφότεροι συνιδιοκτήτες των Philadelphia 76ers στο ΝΒΑ.

Μία από αυτές τις δύο προτάσεις, είτε αυτή του Μπέλι είτε αυτή των Χάρις και Μπλίτζερ, θα επιλεγεί τελικά, σύμφωνα με τους Financial Times, ώστε να αρχίσει μια νέα εποχή στην Τσέλσι.

Πηγή: newsbeast.gr