Στην αποκάλυψη ότι τους τελευταίους δύο μήνες της σεζόν ήταν εκτός δράσης λόγω ενός νευρολογικού προβλήματος που είχε ως συνέπεια να μην μπορεί να ελέγξει το σώμα του και να δώσει έστω μία πάσα στα 10 μέτρα, προχώρησε ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι, λέγοντας πως όλο αυτό μπορεί να σχετίζεται και με τον κορονοϊό.

Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 2 Μαρτίου και από τότε ήταν εκτός δράσης, χωρίς κανείς να ξέρει τον πραγματικό λόγο. Θεωρητικά υπήρχε τραυματισμός αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, όπως αποκάλυψε τώρα, ήταν πιο σοβαρό, αφού δεν μπορούσε να ελέγξει το σώμα του.

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση. Είχα ένα πρόβλημα με ένα νεύρο στην πλάτη μου, το οποίο πήγαινε μέχρι το κάτω μέρος του σώματός μου. Ήταν δύσκολο να ελέγξω τους μύες μου. Δεν είχα δύναμη στα πόδια μου. Προσπαθούσα να πασάρω την μπάλα στα δέκα μέτρα, αλλά δεν είχα την δύναμη να το κάνω. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τον αχίλλειο τένοντά μου. Προσπαθούσα να τρέχω με άλλον τρόπο, αλλά επηρέαζε την πλάτη μου. Τώρα είμαι καλά», είπε ο Χάντσον-Οντόι, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτή η πάθηση να σχετίζεται με τον κορονοϊό.

«Νομίζω πως ήταν και ένα από τα προβλήματα του post-covid, τον οποίο είχα τον Δεκέμβριο. Δεν το πίστευα, γιατί είχε περάσει αρκετός καιρός», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: newsbeast.gr