Την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Κάρολο Παπούλια «βαθιά δημοκρατικό, άνθρωπο του μέτρου, αλλά και της πράξης», σημειώνοντας ότι «ταύτισε το εθνικό με το αληθινό» και πώς «αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική ζωή του τόπου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Βαθιά δημοκρατικός, άνθρωπος του μέτρου, αλλά και της πράξης, ο Κάρολος Παπούλιας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αφοσίωσή του στην πατρίδα, το λαό, την ελευθερία και τη δημοκρατία, καθορίζει τη ζωή του, από τα μαθητικά χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και τον αγώνα κατά της Χούντας, μέχρι την ανάδειξή του στο ύπατο θεσμικό αξίωμα της χώρας. Τίμησε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το ήθος, τον ανθρωπισμό, την προσήλωση στο διάλογο και τους θεσμούς, και το σεμνό ενωτικό του παράδειγμα. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και συγκίνηση ως τον πολιτικό και τον Πρόεδρο που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό».

Βαθιά δημοκρατικός, άνθρωπος του μέτρου, αλλά και της πράξης, ο Κάρολος Παπούλιας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική…

Posted by Alexis Tsipras on Sunday, December 26, 2021

Πηγή: newsbeast.gr