Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην Αστάνα αφού συμμετέχει στο Όπεν που γίνεται εκεί και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αποκάλυψε ποιο είναι το αναμνηστικό δώρο που του έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος πρόσφατα έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του και πάντα θα μνημονεύεται ως ο απόλυτος θρύλος του τένις.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν εκεί, δίπλα στον Ελβετό στην τελευταία εμφάνιση της καριέρας του στο Lover Cup του Λονδίνου και αποκάλυψε τη συζήτηση που είχαν και το δώρο που ζήτησε και πήρε.

«Του είπα, «θα σήμαινε τα πάντα για μένα αν μπορούσα να έχω μια από τις ρακέτες σου. Σε θαυμάζω από τότε που ήμουν τριών ετών. Αν μπορούσα να πάρω μια από τις ρακέτες σου στο σπίτι μου, θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να μην σε πειράζει να μου δώσεις κάτι από την ταυτότητά σου», είπε ο Τσιτσιπάς και τελικά ο Φέντερερ τού έκανε δώρο μια ρακέτα του.

«Κοιτάξτε, ήταν το είδωλό μου όταν μεγάλωνα. Ένιωθα πως θα ήταν λάθος να μην κρατήσω κάτι από τον τελευταίο του αγώνα. Ήταν πολύ ωραίο και από κάποιες φορές κοιμάμαι μαζί της», ήταν τα λόγια του Έλληνα τενίστα, πριν αναφερθεί ξανά στο «αντίο» του Ελβετού.

«Εκείνη τη νύχτα έκλαιγα. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το πόσα συναισθήματα ένιωθα ακόμα και το επόμενο πρωί. Εκεί που πιστεύεις ότι τα έβγαλες όλα, ήμουν γεμάτος δάκρυα και το επόμενο πρωί. Βλέπεις όλες τις όμορφες στιγμές να περνούν από μπροστά σου, νομίζω αυτό απολαμβάνεις περισσότερο όταν μοιράζεσαι την εκπληκτική βραδιά της αποχώρησης του Φέντερερ. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να γίνει έτσι και η δική μου αποχώρηση».

Πηγή: newsbeast.gr