Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει ότι παρά το θρίλερ με την απέλασή του και τον αποκλεισμό του από το Australian Open, θέλει να επιστρέψει στη χώρα ενώ αναφορικά με την περίφημη συνέντευξη στη «L’ Equipe» ενώ ήξερε ότι είχε κορονοϊό, παραδέχεται ότι ήταν «λάθος» και «εγωιστικό».

«Θέλω να επιστρέψω στην Αυστραλία και να παίξω στη Rod Laver Arena ξανά. Πολλά όμορφα πράγματα έχουν συμβεί για μένα εκεί, σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα απ’ αυτό που συνέβη, νιώθω μια ξεχωριστή σύνδεση με την Αυστραλία» ανέφερε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε νέα του συνέντευξη.

Το Νο1 του κόσμου μίλησε στην δημόσια τηλεόραση της Σερβίας αναφέροντας πως ήταν έτοιμος να κερδίσει το Australian Open, αλλά δεν τον άφησαν.

«Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, αλλά πίστευα πως είχα καλές πιθανότητες αυτή τη χρονιά στο Australian Open. Στη Rod Laver Arena νιώθω λες και παίζω στο σπίτι μου. Το λέω αυτό με σεβασμό προς τον Ναδάλ και προς όλους τους άλλους παίκτες, δεν λέω ότι θα κέρδιζα απαραίτητα, αλλά σίγουρα είχα καλές πιθανότητες» είπε ο Νόλε, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Μεντβέντεφ ήταν αυτός που του έστειλε μήνυμα στήριξης.

«Ο Μεντβέντεφ μου έστειλε μήνυμα 45 λεπτά μετά από τον τελικό. Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσωπικό, αλλά μπορώ να σας πω πως ήταν υποστηρικτικός».

Τζόκοβιτς: Λάθος μου η συνέντευξη στη «L’ Equipe»

Ο Σέρβος στην συνέντευξη παραδέχτηκε και το λάθος του να μιλήσει στην L’ Equipe ενώ γνώριζε ότι είχε Covid. «Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα με τη L’ Equipe ήταν εγωιστικό. Ήταν λάθος μου και το λέω. Καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν θα με συγχωρήσουν γι’ αυτό και καταλαβαίνω και την κριτική που γίνεται» τόνισε, ενώ ερωτώμενος για το αν έχει μετανιώσει που αρνήθηκε την προσφορά των Βρετανών να αλλάξει τη χώρα που εκπροσωπεί στα τουρνουά, απάντησε: «Δεν το έχω μετανιώσει. Αντιθέτως, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφαση που είχα πάρει, επειδή μου θυμίζει πάντα τον τρόπο που μεγάλωσα και με κάνει να εκτιμώ αυτά που έχω ακόμα περισσότερο».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr