Νέες πληροφορίες που αφορούσαν την προσωπική ζωή του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι βγαίνουν στην δημοσιότητα και νέα έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός πάσχει από στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με την pagesix.com, ντοκουμέντα που παρουσίασε η ομάδα της Χερντ αναφερόμενη στο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού στην Αυστραλία, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, γινόταν πιο βίαιος.

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Σημειώνεται, ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διαρρεύσει και μια άλλη εκδοχή υπέρ του Ντεπ όμως, σύμφωνα με την οποία η αδερφή της Χερντ είπε στην εργοδότρια της, πως η ηθοποιός έκοψε το δάχτυλο του Ντεπ, στο περιστατικό όπου φέρεται να βιάστηκε.

Πηγή: newsbeast.gr