Στην αποκάλυψη ότι είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όταν ήταν προπονητής ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προχώρησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας ότι μετανιώνει που είπε «όχι», αλλά εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη «δύση» της καριέρας του και είχε πολλούς τραυματισμούς.

«Μετανιώνω μόνο για κάτι που δεν έκανα. Που δεν αποδέχτηκα την πρόσκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έλθω στον Παναθηναϊκό! Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να παίξω άλλο, είχα πολλούς τραυματισμούς. Σωματικά και πνευματικά ήμουν πεσμένος. Ήμουν 34 ετών…

Τελείωσα την χρονιά με τη Ρεάλ και ο Ζέλικο με κάλεσε στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δυο φορές. Του είπα πως δεν μπορώ άλλο. Προσπάθησε να εξηγήσει τον ρόλο που θα είχα. Του είπα “όχι” τόσο δυνατά! Εκείνη τη στιγμή δεν μου άρεσε πια το μπάσκετ. Και είπα πως θα ήμουν υποκριτής να έλθω μόνο και μόνο για να πάρω αυτό το εκπληκτικό συμβόλαιο που μου έδινε ο Παναθηναϊκός. Δεν ήμουν εγώ εκείνη την περίοδο. Δεν ήμουν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όπως ήθελα να ήμουν. Εκείνη την περίοδο δεν μου άρεσε το μπάσκετ. Όλα αυτά λόγω των τραυματισμών μου».

Πηγή: newsbeast.gr