Σε προσωρινό αποκλεισμό τέθηκε από τον διεθνή οργανισμό ακεραιότητας του τένις (ITIA) η Σιμόνα Χάλεπ αφού βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας έπειτα από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ στη διάρκεια του φετινού US Open, με την ίδια να μην αποδέχεται το αποτέλεσμα και να δηλώνει έτοιμη για τον πιο σκληρό αγώνα της ζωής της.

Η Ρουμάνα τενίστρια έχει κατακτήσει 24 τίτλους στη διάρκεια της καριέρας της, μεταξύ των οποίων το Roland Garros του 2018 και το Wimbledon του 2019, ενώ για 64 εβδομάδες είχε παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτά ήταν τα ευχάριστα για τη Χάλεπ, γιατί τώρα ήρθαν τα δυσάρεστα.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ρουμάνα βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Roxadustat στο US Open τον προηγούμενο μήνα, με συνέπεια να αποκλειστεί προσωρινά. Η ίδια, όμως, δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα του ελέγχου ντόπινγκ και σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει τα εξής…

«Σήμερα αρχίζει ο σκληρότερος αγώνας της ζωής μου: Η μάχη για την αλήθεια. Σε όλη μου την καριέρα, η ιδέα να «κλέψω» δεν πέρασε ούτε μία φορά από το μυαλό μου, καθώς είναι εντελώς αντίθετη με τις αξίες, με τις οποίες γαλουχήθηκα. Απέναντι σε μία άδικη κατάσταση, αισθάνομαι απόλυτα μπερδεμένη και προδομένη.

Θα παλέψω ως το τέλος για να αποδείξω ότι ποτέ δεν πήρα εν γνώση μου απαγορευμένη ουσία και έχω πίστη ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει. Δεν είναι για τους τίτλους ή τα λεφτά, είναι για την τιμή και την ιστορία αγάπης που έχω αναπτύξει με το άθλημα του τένις τα τελευταία 25 χρόνια».

Πηγή: newsbeast.gr