Ο Βασίλης Λεβέντης έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό και σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από 75 ημέρες νοσηλείας. Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, μίλησε για την περιπέτεια αυτή του πατέρα του, εξηγώντας γιατί δεν είχε εμβολιαστεί και προτρέποντας τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.

«Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μη νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει», τόνισε ο Μάριος Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

«Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ μετά από 75 μέρες νοσηλείας ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά», εξήγησε.

«Το έχουμε βιώσει πολύ δύσκολα όλο αυτό, μη ξέροντας αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά», συνέχισε ενώ εξήγησε πως ο Βασίλης Λεβέντης «δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε κάποιες φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε».

«Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιο μου που είναι 10 ετών», τόνισε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο των δηλώσεών του για να προσθέσει: Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλος λάθος να μην εμβολιάζεται κάποιος.

«Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί ο πατέρας, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Έμεινε 15 μέρες περίπου διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», εξήγησε επίσης ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: newsbeast.gr