Ανακοίνωση μετά το εξιτήριο του Βασίλη Λεβέντη από τον Ευαγγελισμό ύστερα από 75 ημέρες εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και στέλνοντας ένα μήνυμα-παράκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης.

«Η μακρά αυτή νοσηλεία, αποτέλεσμα νόσησης από τον κορονoϊό SARS-COV2, θα έχει μια εύλογη περίοδο αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες καθώς και ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας που έχουν ενσκήψει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Σε κάθε περίπτωση και αφού περάσει και η δέουσα περίοδος ανάπαυσης και αποκατάστασης του κ. Λεβέντη και μόλις ο ίδιος κρίνει ότι θα μπορεί να το κάνει με ευχέρεια, θα επικοινωνήσει με όλους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας», προσθέτει μεταξύ άλλων η Ένωση Κεντρώων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μιας και τα καλά νέα κυκλοφορούν πιο γρήγορα από τα δυσάρεστα και όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, νωρίτερα σήμερα το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2021, ο πρόεδρος της καρδιάς μας Βασίλης Λεβέντης, μετά από μακρά νοσηλεία στο Γ.Ν.Α. “Ευαγγελισμός”, έλαβε το πολυπόθητο εξιτήριο, βγαίνοντας νικητής από τη μάχη με την ασθένεια Covid19.

Η μακρά αυτή νοσηλεία, αποτέλεσμα νόσησης από τον κορονωϊό SARS-COV2, θα έχει μια εύλογη περίοδο αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες καθώς και ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας που έχουν ενσκήψει.

Σε κάθε περίπτωση και αφού περάσει και η δέουσα περίοδος ανάπαυσης και αποκατάστασης του κ. Λεβέντη και μόλις ο ίδιος κρίνει ότι θα μπορεί να το κάνει με ευχέρεια, θα επικοινωνήσει με όλους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αδράχνουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και μεις ως ‘Ενωση Κεντρώων, το νοσηλευτικό προσωπικό του #ΕΚΑΒ, το #ιατρικό και #νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Α “#Ευαγγελισμός” για τη βοήθεια τους και να επαινέσουμε τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο ικανοτήτων όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που δίνουν καθημερινά μάχες, άνισες πολλές, φορές με έναν θανατηφόρο ιό που δεν κάνει διακρίσεις στους στόχους του. #ΚαλόΚουράγιο στο προσωπικό πρώτης γραμμής. Είναι οι ήρωες της εποχής που διανύουμε.

Θα θέλαμε λοιπόν να παρακαλέσουμε όλους, να προβείτε σε εμβολιασμό κατά του κορονωϊού ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες νόσησης/βαριάς νόσησης/νοσηλείας και μετάδοσης του κορονωϊού, να τηρείτε τα μέτρα αποστασιοποίησης (1,5 ως 2 μέτρα όπου είναι εφικτό) και σε κάθε περίπτωση να φοράτε τις προβλεπόμενες μάσκες και πάντα με τον προβλεπόμενο τρόπο, ώστε να μειωθεί περαιτέρω η πιθανότητα προσβολής και μετάδοσης προς τρίτους.

Το πραγματικό θαύμα είναι η ιατρική γνώση που μπορεί και σώζει ζωές, ζωές που θα είχαν χαθεί σε δευτερόλεπτα, αν είχαμε αφεθεί στην ημιμάθεια και στον όχλο.

Καλή δύναμη σε όλους».

Πηγή: newsbeast.gr