Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Περιστερίου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τελικά η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε σήμερα (24/6), με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να αρχίζει καριέρα προπονητή.

Ο Kill Bill δεν είχε κρύψει ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με την προπονητική και το Περιστέρι τού δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει την πορεία του, με τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ να αναφέρει τα εξής.

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας».

«Ομάδα με κόσμο, παράδοση και υγεία»

Όσο για την πρώτη δήλωση του Σπανούλη μετά την υπογραφή του συμβολαίου και την ανακοίνωση της πρόσληψής του, είναι η ακόλουθη…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».

Πηγή: newsbeast.gr