Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ η κινητοποίηση που υπάρχει εντείνει τις φήμες πως η υγεία της 96χρονης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως κάτι σοβαρότερο έχει συμβεί και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό μέσω του BBC πως ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

Μια πινακίδα η οποία έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό σημείο, ενημερώνει τους τουρίστες επισκέπτες για την ακύρωση.

Καθολικοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι ηγέτες προσεύχονται για την υγεία της Βασίλισσας

Ο καρδινάλιος Βίνσεντ Νίκολς, ο αρχιεπίσκοπος του Γουέστμινστερ και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στην Αγγλία και την Ουαλία, δήλωσε ότι «ανησυχεί» με τα νέα για την υγεία της βασίλισσας.

Έκανε επίσης τις προσευχές του, προσθέτοντας: «Οι ευλογίες του Κυρίου να ενισχύουν και να παρηγορούν αυτήν και την οικογένειά της».

Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκφράσει παρόμοια συναισθήματα, λέγοντας ότι η βασίλισσα «είναι πολύ στις προσευχές μου σήμερα».

Ο Εφραίμ Μίρβις, ο Αρχιραβίνος των Ηνωμένων Εβραίων Συνελεύσεων της Κοινοπολιτείας, είπε: «Γνωρίζω ότι οι εβραϊκές κοινότητες γύρω από την Κοινοπολιτεία θα ενωθούν μαζί μου για να της ευχηθούν πλήρη και ταχεία ανάρρωση».

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας ευχήθηκε στη βασίλισσα «ταχεία και διαρκή ανάρρωση» και προσευχήθηκε για την Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: newsbeast.gr