Τον Φλεβάρη του 2007 η Άρσεναλ έγινε η μοναδική ομάδα που η βασίλισσα Ελισάβετ είχε καλέσει στο Παλάτι.

Οι «κανονιέρηδες» επρόκειτο το καλοκαίρι του 2006 να μετακομίσουν από το «Χάιμπουρι» στο «Έμιρεϊτς» και να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια η Βασίλισσα, όμως, λόγω αδιαθεσίας και πόνων στη μέση, την αντικατέστησε τότε ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

Η Βασίλισσα αισθάνθηκε άσχημα που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο γήπεδο κι έτσι κάλεσε την Άρσεναλ στο Παλάτι για να κουβεντιάσουν και να πιουν τσάι, τον Φλεβάρη του 2007. Η λονδρέζικη ομάδα έγινε η μοναδική που έχει λάβει τέτοια πρόσκληση μέχρι και σήμερα.

Ο Τιερί Ανρί ανέλαβε να συστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές στην Αυτού Μεγαλειότητα, όμως, τόνισε στον Εμάνουελ Έμπου ότι θα έπρεπε να παραμείνει σοβαρός. Και φυσικά εκείνος δεν κρατήθηκε.

«Κάποια στιγμή την αναζήτησα και της μίλησα όταν είδα τα σκυλάκια της. «Με συγχωρείτε, δεν θέλω να είμαι άλλο ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να προσέχω τα σκυλιά σας, να τα φροντίζω, να τα πηγαίνω βόλτες, να τα ταΐζω. Η Βασίλισσα γέλασε όπως έκαναν όλοι όσοι το άκουσαν…» είπε ο άλλοτε αμυντικός των «κανονιέρηδων» κάνοντας αξέχαστη την παρουσία του στο Παλάτι.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr