Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σταμάτησε να πενθεί την βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών, με το People να αναφέρει ότι αυτό συμβολίζει δύο πράγματα: πρώτον την αλλαγή μιας νέας σελίδας και δεύτερον την «επιστροφή στην ρουτίνα».

Συγκεκριμένα, στις 8 π.μ. τοπική ώρα την Τρίτη, οι σημαίες πάνω από βασιλικές κατοικίες όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Κάστρο Ουίνδσορ υψώθηκαν ξανά στον ιστό για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί την έναρξη μιας επιστροφής στη ρουτίνα, σύμφωνα με το People.

Την ίδια ώρα, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το επίσημο τέλος του πένθους, μαζί με μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ έχει πλέον τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Αυτός ο λογαριασμός θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του Βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και θα θυμάται τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Πηγή: newsbeast.gr