Στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση και τώρα η Βεατρίκ Καλυψώ Ντούγκου το έκανε ξανά, αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έσπασε το ρεκόρ της Μαρίνας Βαρσαμίδου που κρατούσε από το 1989, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά μάλλον υπάρχει λόγος για να σημειώσει κάποιος το όνομά της.

Τα ΜΜΕ είχαν ασχοληθεί αρκετά με την 17χρονη αθλήτρια μετά τη συμμετοχή της στη μαθητική παρέλαση, αλλά τώρα έχουν ακόμη ένα λόγο για να το κάνουν και αυτός δεν είναι άλλος από την επίδοσή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Η δημοσιότητα ξεκίνησε με την παρέλαση. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομά μου έστω και λίγο γιατί έκανα όντως κάτι και δεν εμφανίστηκα απλά σε ένα δημόσιο γεγονός», είπε η ίδια σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ3, απαντώντας στη συνέχεια στο αν περίμενε αυτό το ρεκόρ.

«Όχι, δεν το αισθάνθηκα ούτε λίγο, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής μου πίστευε πολύ σε μένα και μου το είπε επανειλημμένα από την αρχή της σεζόν. Απλά εγώ περίμενα ότι μου το έλεγε για να μου τονώσει το ηθικό, για να πάω με άλλον αέρα στον αγώνα, όχι ότι όντως θα κατάφερνα κάτι τόσο μεγάλο», ήταν τα λόγια της, πριν κάνει μια εκτίμηση για το πού μπορεί να κατεβάσει το χρονόμετρο.

«Για τον ανοιχτό στίβο πιστεύω σίγουρα κάτω από 25” και πιο συγκεκριμένα 24:60 κάπου εκεί, ελπίζω, αλλιώς και πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί όχι», είπε σχετικά.

Πηγή: newsbeast.gr