Αντί για τις γόνδολες της Βενετίας, ένας Ιταλός ερωτευμένος, σε μια νέα εκδοχή του «ρομαντισμού», επέλεξε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς του για να κάνει, ενώπιον Θεού και… καταναλωτών, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Αγάπη μου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, παρουσία όλων», είπε ο Σαλβατόρε Κοσταρέλι, από τα μεγάφωνα του σουπερμάρκετ όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στον ιστότοπο της εφημερίδας Corriere del Veneto. «Σ’ αγαπώ, είσαι η ζωή μου, θέλω να σε ρωτήσω, θα με παντρευτείς;».

Ακούγονται κατόπιν τα χειροκροτήματα πελατών και υπαλλήλων ενώ η εικόνα μετατοπίζεται στον διάδρομο με τα καθαριστικά, όπου η νεαρή γυναίκα, η Τιτσιάνα Φαμάο, πιάνεται από το καρότσι με τα ψώνια για να μην πέσει κάτω από την έκπληξη.

Το ζευγάρι αγκαλιάζεται δίπλα στα κατεψυγμένα είδη, ο Σαλβατόρε βγάζει από την τσέπη του το δαχτυλίδι και το περνάει στο δάχτυλο της Τιτσιάνα. Καινούρια γέλια και χειροκροτήματα από πελάτες και ταμίες, με το φιλί που επισφραγίζει το «ναι».

Το ευτυχές ζεύγος, οι υπάλληλοι και οι άλλοι πελάτες γιόρτασαν το γεγονός με ένα μπουκάλι παγωμένο Prosecco από τα ψυγεία του καταστήματος.

Η Τιτσιάνα εξεπλάγη πραγματικά, αφού, όπως είπε, ο Σαλβατόρε είναι «πολύ ντροπαλός».

Εκείνος σχεδίαζε την πρόταση γάμου επί πολλές ημέρες. «Σκέφθηκα την κλασική πρόταση, πάνω σε μια γόνδολα, αλλά προτίμησα το σουπερμάρκετ… για να καταλάβει πόσο την αγαπώ. Μια τέτοια χειρονομία, δεν θα την ξεχάσει ποτέ», εξήγησε.

Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο στη Σικελία.

Πηγή: newsbeast.gr