Τους τελευταίους μήνες οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λάβει αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος ή φυσικού αερίου. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που νοικοκυριά είδαν τους λογαριασμούς έως και 50% πάνω σε σε σχέση με το τι συνήθιζαν να πληρώνουν.

Η νέα ενεργειακή κρίση και η κατακόρυφη αύξηση των εξόδων για τις βασικές μας ανάγκες, όπως η η θέρμανση και η ηλεκτροδότηση, έχει δημιουργήσει σε όλους μας ένα αίσθημα φόβου και ανασφάλειας. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα μηνιαία έξοδα συνεχίζουν να αυξάνονται εξαιτίας της του κύματος ακρίβειας που επικρατεί.

Δεν είναι όμως όλα μαύρα. Όπως σε κάθε κρίση, έτσι και τώρα, η Εθνική Τράπεζα συναισθανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καταναλωτής, προχωράει σε μια πρωτοβουλία που δίνει μια μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, για την πληρωμή λογαριασμού ρεύματος ή φυσικού αερίου, επιβραβευόμαστε με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού τους.

Στη συνέχεια μπορούμε να εξαργυρώσουμε τους πόντους αυτούς για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων super markets, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων με είδη τεχνολογίας κ.ά. 

Στόχος της Τράπεζας είναι να ελαφρύνει βασικά οικογενειακά έξοδα και να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντισταθμίσουν εν μέρει τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, επιστρέφοντας μέρος της δαπάνης για την κάλυψη άλλων αναγκών του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, θα έχει διάρκεια έως και 31 Αυγούστου 2022 και ισχύει για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών-παρόχων με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση μπορεί να γίνεται μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (Internet banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας. 

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε από οποιοδήποτε κανάλι της Εθνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του Digital Banking, και να λάβετε την  επιβράβευση σε go4more πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φυσικές ή online αγορές σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ

Πηγή: newsbeast.gr