Τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου παρακολουθεί σύσσωμη η ελληνική κοινωνία. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τη μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μια φωτογραφία των τριών νεκρών παιδιών και έγραψε στη λεζάντα: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον».

«Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού» κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο μήνυμα της στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr