Για την υπόθεση της Πάτρας, και των τριών νεκρών παιδιών μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή Live News του Mega. Η δημοσιογράφος, μίλησε με την ιδιότητα της Ποινικολόγου για τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα».

«Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικη αντίδραση αυτή» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Είμαστε μια κοινωνία που έχει αποτύχει»

Λίγη ώρα πριν μιλήσει στην εκπομπή του Mega, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την σημερινή εικόνα της κοινωνίας.

«Weekend! Εύχομαι ήρεμο και χαρούμενο. Εντάξει, όσο γίνεται με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας… Τα οποία ξεπερνούν την αντίληψή μας περί δικαιοσύνης, ειρήνης, αγάπης,γονεϊκής αποστολής… Διανύουμε μια περίοδο όπου τα γεγονότα διεμβολίζουν βασικές έννοιες του συστήματος αξιών μας. Τελικά το μεγαλύτερο θηρίο είναι όντως ο άνθρωπος. Και το συμπέρασμα? Είμαστε μια κοινωνία που έχει αποτύχει. Όταν μια κακοποίηση παιδιού γίνεται κατ’εξακολούθηση επί 9 χρόνια, δεν ευθύνεται μόνο η μητέρα! Αλλά και ο πατέρας, το περιβάλλον, η γειτονιά, οι κοινωνικές υπηρεσίες, που δεν μίλησαν, δεν επενέβησαν, δεν έσπευσαν όσο ήταν ακόμα νωρίς. Κάποια εγκλήματα τελούνται και δια παραλείψεως. Αλλά και με ηθική συναυτουργία! Ακόμη όμως και να αποδοθεί δικαιοσύνη σε έναν έκαστο εκ των…δραστών, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει: τρεις ψυχούλες δεν αξιώθηκαν ούτε αγάπη της μητέρας όσο ήταν εν ζωή, ούτε καν τον θρήνο της αφού αποδήμησαν! Θρηνεί όμως γι’ αυτές όλη η υπόλοιπη Ελλάδα….» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πηγή: newsbeast.gr