Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη και σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην οποία αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και προκάλεσε αντιδράσεις ενώ μίλησε και για προπαγάνδα κατά του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«O άνθρωπος είπε την άποψή του. Είπε ο άνθρωπος τη γνώμη του, αυτό που έχει βιώσει. Έτσι δεν είναι; Αυτοί που γράφουν στα social media κατά και κάνουν όλο αυτό το σαματά, τον ξέρουν προσωπικά; Όχι. Δεν τον ξέρουν προσωπικά, δεν έχουν ίδιαν άποψη» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Με όλη αυτή τη φασαρία που έχει γίνει, θα βγει καταδικαστική η απόφαση»

«Ξέρουν αυτό τον οποίον έχει γίνει όλον αυτό τον καιρό, που έχουν βγει κάποια πράγματα από τις δικογραφίες έξω. Το παιδί που ήταν το θύμα και έλεγε τι του έχει συμβεί και ανάλογα κρίνουν. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να καθίσει στη φυλακή και να περιμένει τη καταδικαστική απόφαση γιατί με όλη αυτή τη φασαρία που έχει γίνει, βεβαίως και θα βγει καταδικαστική» είπε στην συνέχεια η ηθοποιός και δικηγόρος.

«Ακόμα και αν υπήρχε ένα ψήγμα να μην είναι αλήθεια, από αυτά τα οποία τον κατηγορούν, θεωρώ τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, εγώ βλέπω ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι κατά του, από τον κόσμο, και όλη αυτή την προπαγάνδα και σας παρακαλώ πολύ μην κόψετε αυτά που λέω και ειπωθούν τα μισά. Και κατάλαβα τι γίνεται, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κάνω ούτε εγώ ούτε κανένας τίποτα, γιατί έχει πολύ μεγάλη επιρροή αυτό που έχει γίνει. Και τα ΜΜΕ έχουν φροντίσει για αυτό», σχολίασε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Έχει μιλήσει με τον Αλέξη Κούγια;

Για τον αν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Κούγια ως δικηγόρος, η Βίκυ Πρωτογεράκη απάντησε πως: «Βεβαίως έχω μιλήσει. Μου έχει πει κάποια πράγματα από την δικογραφία και κατάλαβα. Τώρα τι να σας πω. Το πιο υποκριτικό απ’ όλα είναι ότι ενώ έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα μετά το τέλος, πάντα συμπληρώνουν: “θα μας πει η δικαιοσύνη”. Τι θα μας πει η δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη αυτή την ώρα όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα, δεν είναι αμερόληπτη».

Πηγή: newsbeast.gr