Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονης μαθήτριας από καθηγητή σε ΕΠΑΛ της Αττικής που καταγράφηκε σε βίντεο. Στο βίντεο φαίνεται ο καθηγητής να χαστουκίζει τη μαθήτρια, να την τραβάει από τα μαλλιά και να τη ρίχνει κάτω μέσα στην αίθουσα του σχολείου, ενώ την ίδια στιγμή συμμαθητές της έχουν σηκωθεί για να τον σταματήσουν.

Το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, είπε ότι το περιστατικό, το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια διαλείμματος, ξεκίνησε όταν υπήρξε διαφωνία με τον καθηγητή για το θέμα των απουσιών. «Μου ήρθε ένα χαστούκι από το πουθενά, συνέχισε με τρία χαστούκια, με τράβηξε από τα μαλλιά και με έριξε κάτω» αναφέρει η 16χρονη, η οποία βρίσκεται σε σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όταν η μαθήτρια σηκώθηκε από πάτωμα μετά την πρώτη επίθεση του καθηγητή και ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τι της είχε συμβεί, εκείνος της επιτέθηκε ξανά.

Αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο του καθηγητή

Oι μαθητές αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας εξαγριωμένοι βγήκαν από το σχολείο και προκάλεσαν καταστροφές στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, σπάζοντας τζάμια, ξηλώνοντας τον προφυλακτήρα και γυρίζοντάς το ανάποδα.

Καθηγητής χαστουκίζει 16χρονη μαθήτρια, της τραβάει τα μαλλιά και τη ρίχνει κάτω

Ο καθηγητής φυγαδεύθηκε από την πίσω πόρτα του σχολείου, έφτασε περιπολικό για να τον συλλάβει και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr