Σοκ προκαλεί ένα δραματικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ να κρατά το μικρό αγοράκι του ως ασπίδα στη διάρκεια μιας έντονης αντιπαράθεσης με την αστυνομία, η οποία κατέληξε στο να χτυπηθεί με taser και τελικά να συλληφθεί.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ ανέφερε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία, ο σύντροφός της, Brandon Loehner, είχε απαγάγει τον 1 έτους γιο τους με την απειλή όπλου.

Σύντομα ο Loehner εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα με το παιδί του στην αγκαλιά του. Αρνήθηκε να σταματήσει όταμ οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

Τελικά σταμάτησε σε ένα McDonald και βγήκε με το παιδί στην αγκαλιά του. Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας που αρνείται να αφήσει το παιδί, την ώρα που τον έχουν περικυκλώσει αστυνομικοί με αστυνομικούς σκύλους.

Τελικά οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα taser και ο άντρας έπεσε στο έδαφος μαζί με το παιδί που φορούσε πάνα, το οποίο έπιασαν και προσπάθησαν να παρηγορήσουν, καθώς το μωρό έκλαιγε και φώναζε τον πατέρα του.

Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται, για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη μητέρα του και στον Loehner προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στο κρατητήριο.

Πηγή: newsbeast.gr