Ένας 48 άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που προπονούταν σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών του Βόλου. Συγκλονισμένη είναι η πόλη που ακόμη αναρωτιέται το γιατί, ενώ θλίψη έχει σκεπάσει και την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σέσκλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο αυτοκινητιστής Δήμος Καπουράνης το βράδυ της Τρίτης (30/11) έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του όπως και κάθε άλλη μέρα. Μέσα σε μια στιγμή, οι παρόντες στο γυμναστήριο τον είδαν να καταρρέει.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι συναθλητές του προσπαθούσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο 48χρονος δεν αντιδρούσε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ακολουθήθηκε η διαδικασία της ανάνηψης, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Η ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σέσκλο, «ντύθηκε» στα μαύρα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο τρόπο με τον οποίο έφυγε τόσο πρόωρα.

Η προσωπική του σελίδα στο Facebook κατακλύστηκε από συγκινητικά μηνύματα φίλων που σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν. «Καλό παράδεισο ρε γίγαντα, καλό ταξίδι φίλε μου, θα σε θυμάμαι πάντα» έγραψε συγκλονισμένος φίλος του, «Βρε φίλε και παλιέ συμμαθητή. Τόσο άδικο, σκληρό και απίστευτο. Καλό παράδεισο και κουράγιο στους δικούς σου», ανέφερε συμμαθητής του. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου, πάντα ευγενικός και με χαμόγελο. Έτσι θα σε θυμάμαι αδυνατώ να το πιστέψω…», πρόσθεσε συνάδελφός του.

Πηγή: newsbeast.gr