Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 35χρονος διανομέας, πατέρας τριών μικρών παιδιών διότι άγνωστοι του έκλεψαν το μηχανάκι εν ώρα εργασίας. Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Βόλο, όταν παρέδιδε παραγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας taxydromos.gr, ο 35χρονος εργάζεται στον τομέα delivery, γνωστής αλυσίδας με καφέ και έτοιμο φαγητό. Την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε μία τηλεφωνική παραγγελία για την οδό Κύπρου. Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ. Ανέλαβε να την παραδώσει. Ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφτασε στο σημείο που είχε υποδειχθεί από τους πελάτες.

Προκειμένου να παραδώσει γρήγορα την παραγγελία και να επιστρέψει στο μαγαζί που εργάζεται, αφηρημένος άφησε τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι. Μόλις επέστρεψε το δίκυκλο είχε κάνει «φτερά». Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν.

Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που παρέδωσε την παραγγελία είναι ένα πάρκο. Περνώντας ο ίδιος αντιλήφθηκε κίνηση στο πάρκο. Δεν αποκλείεται να τον παρακολούθησαν και μόλις συνειδητοποίησαν τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι, το άρπαξαν και έγιναν καπνός.

Για την κλοπή έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Βόλου. Το μηχανάκι είναι Daytona μαύρο 125 cc με πινακίδα ΒΤΒ 786. Γίνεται έκκληση σε όποιον το δει να ειδοποιήσει την αστυνομία ή την επιχείρηση στην οποία εργάζεται στο τηλέφωνο 2421303333.

Πηγή: newsbeast.gr