Τρελαμένος με το σεξ είναι ο «ΒραζιλιάνοςΧιου Χέφνερ» ο οποίος αποφάσισε να στεγάσει την οικογένεια του και γι’ αυτό το λόγο φτιάχνει την «έπαυλη της ελεύθερης αγάπης». Η οικογένεια του Arthur Urso όμως κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι αφού αποτελείται από εκείνον και τις 8 συζύγους του. Η επιδίωξή του για σεξουαλική ελευθερία και η διαμαρτυρία του ενάντια στη μονογαμία του χάρισε μια εκπληκτική φήμη που προηγείται του εαυτού του.

Το νεαρό μοντέλο και σταρ του Only Fans πέρσι έγινε πρωτοσέλιδο όταν παντρεύτηκε με εννέα γυναίκες ταυτόχρονα σε μια τελετή. Ο γάμος τους ωστόσο δεν έχει νομική υπόσταση καθώς στο Σάο Πάολο αλλά και σε όλη τη Βραζιλία η πολυγαμία είναι παράνομη.

Ο Άρθουρ, προκειμένου να έχει ικανοποιημένες όλες τις συζύγους του έχει φτιάξει μέχρι και πρόγραμμα για το σεξ και περνάει ίσο χρόνο με κάθε μια. «Όλες απαιτούν την προσοχή, τη στοργή και το σεξ να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μια απ’ ότι για την άλλη».

Το μόνο «παράπονο» που έχει ο Άρθρουρ από τις συζύγους του είναι οι υπέρογκοι λογαριασμοί που καλείται να πληρώσει για εκείνες όμως επιμένει ότι μπορεί να διαχειριστεί τα έξοδα της οικογένειάς του καθώς επιθυμεί να ζουν όλοι μέσα στην πολυτέλεια.

Ο Άρθουρ ξεκίνησε την κατασκευή της «έπαυλης της ελεύθερης αγάπης» σε ένα οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι εμπνευσμένη από την έπαυλη του Playboy.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από τον τρόπο ζωής του Άρθουρ. Ο λόγος φυσικά για τους γείτονες του οι οποίοι έσπευσαν να του κάνουν ξεκάθαρο πως δεν τον θέλουν αφού του άφησαν… μήνυμα στον μαντρότοιχο του σπιτιού του. «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι» έγραφε το μήνυμα.

«Θα μάθω ποιος το έκανε αυτό και θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν κάνω τίποτα κακό φτιάχνοντας ένα σπίτι για μένα και τις γυναίκες μου. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά! Θεωρούμε ότι κάθε μορφή αγάπης είναι δίκαιη» ανέφερε ο Άρθουρ.

Το νεαρό μοντέλο τόνισε στη thesun.co.uk πως: «Από την εφηβεία μου, ανακάλυψα ότι δεν γεννήθηκα για να είμαι μονογαμικός. Από αυτή την περίοδο άρχισα να εμβαθύνω στο θέμα, μέσα από ταινίες και ντοκιμαντέρ».

Ο influencer έχει ήδη μια κόρη από προηγούμενη σχέση, αλλά θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την πολυμελή οικογένειά του ενώ δεν τον ενδιαφέρει ποια από τις γυναίκες του θα μείνει πρώτη έγκυος  καθώς είναι σίγουρος ότι το μελλοντικό του παιδί «θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους».

Παρά το γεγονός ότι οι σύζυγοί του ήταν ελεύθερες να συνάψουν επίσης σχέσεις με άλλους ανθρώπους, ο Άρθουρ ισχυρίζεται ότι καμία δεν το έχει κάνει.

Πηγή: newsbeast.gr