Μια φράση που άκουσαν με τα αυτιά τους να λέγεται από γονέα στο παιδί του, έκανε την αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει σε μια… προειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας από την περιοχή του Ντόρσετ, προειδοποίησε τους γονείς να μην λένε στα παιδιά τους ότι η αστυνομία θα τα πάρει μακριά αν συμπεριφέρονται άσχημα.

Αφορμή στάθηκε μια περιπολία στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μπόρνμουθ κατά την οποία αστυνομικοί είπαν ότι άκουσαν αυτά τα αστεία σχόλια. Όπως αναφέρει το BBC, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι άκουσαν έναν γονέα να λέει: «Κοίτα την αστυνομία. Θα σε πάρουν μακριά αν είσαι άτακτος».

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας του Ντόρσετ όπου υπάγεται η πόλη του Μπόρνμουθ, ζήτησε από τους γονείς να μην αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο, καθώς θέλουν τα παιδιά να καταλάβουν ότι είναι «εδώ για να βοηθήσουν».

«Η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία για τα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με ένστολους αστυνομικούς και να αυξήσουν την κατανόησή τους ότι είμαστε εδώ για να τα βοηθήσουμε, αν χαθούν ή μας χρειαστούν για οτιδήποτε άλλο» ανέφεραν και πρόσθεσαν: «Σταματήστε μας σας παρακαλώ για μια κουβέντα ή για μια φωτογραφία αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε».

Πηγή: newsbeast.gr