Μια πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό περιβάλλον δίπλα στη λίμνη πήγε τρομερά λάθος όταν ο μελλοντικός γαμπρός έριξε το δαχτυλίδι αρχικά στην εξέδρα και εκείνο αφού αναπήδησε έπεσε μέσα στο νερό.

Ο Ross Bamber είχε στήσει μια κάμερα για να καταγράψει την τέλεια στιγμή με την σύντροφό του Gerii Ashforth στη λίμνη Norfolk.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του ήχου του δαχτυλιδιού που αναπήδησε και τη σύντροφό του, που είχε ακόμα κλειστά τα μάτια της, να λέει: «Δεν νομίζω ότι είναι αυτό, έτσι δεν είναι;»

Εκατομμύρια έχουν δει τα βίντεό τους στο TikTok.

Το ζευγάρι, από το Costessey κοντά στο Νόριτς, είχε νοικιάσει ένα πολυτελές σπιτάκι στο Wispy Meadows στο Watton της Βρετανίας, όπου ο Ross Bamber σχεδίαζε να κάνει έκπληξη στη σύντροφό του.

Ο 26χρονος είχε σχεδιάσει σχολαστικά τα πάντα και καθώς τα κεριά τρεμόπαιζαν και ο ήλιος έδυε πάνω από τη λίμνη, οδήγησε τη σύντροφό του έξω με τα μάτια της καλυμμένα.

Και τότε ήταν που όλα πήγαν στραβά.

«Οδήγησα την Gerii έξω και καθώς άνοιξα το κουτί, το δαχτυλίδι αλήθεια έλεγε “Όχι”», εξήγησε ο ίδιος στο BBC.

«Το έβλεπα να αναπηδά στο ξύλινο δάπεδο, μετά στάθηκε στην άκρη μιας από τις σανίδες, και σκέφτηκα, “Ουάου” – και τότε απλώς έπεσε μέσα στο νερό», λέει.

Η 23χρονη αρραβωνιαστικιά του είπε ότι είχε μια «μικρή υποψία» ότι ο σύντροφός της επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό που περίμενε.

«Το άκουσα να αναπηδά και σκέφτηκα: “Σε παρακαλώ, να μην είναι το δαχτυλίδι…” – η καρδιά μου σταμάτησε», είπε με τη σειρά της.

Όπως λέει το ζευγάρι, μετά το ατυχές περιστατικό, έσπευσαν φίλοι τους να βοηθήσουν και «μπήκαν μέσα στη λίμνη με σορτς και γυαλιά κολύμβησης, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δαχτυλίδι», λέει ο 27χρονος.

Δοκίμασαν ακόμη και μαγνήτη, αλλά το δαχτυλίδι ήταν από λευκόχρυσο και αυτό δεν λειτούργησε, προσθέτει.

Την επόμενη ημέρα το ζευγάρι πήγε στο Norwich και αγόρασε νέο δαχτυλίδι, γυρίζοντας ξανά τη σκηνή για την κάμερα.

Η δεύτερη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία και το ζευγάρι είναι πλέον αρραβωνιασμένο.

Δημοσίευσαν βίντεο με τις δυο προτάσεις γάμου στο TikTok, που πλέον μετρούν εκατομμύρια views, με την Gerii Ashforth να τις χαρακτηρίζει «τρελές».

Ο 27χρονος είπε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στη λίμνη «χάρηκε που επιστρέψαμε και προσπαθήσαμε να το βρούμε – είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει».

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα να βρουν το δαχτυλίδι – έχουν ήδη έρθει σε επαφή με φίλους με υποβρύχιους ανιχνευτές μετάλλων με τον Ross Bamber να αστειεύεται: «Ίσως χρειαστεί τελικά να καλέσουμε δύτη».

Πηγή: newsbeast.gr