Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου», και τον πατέρα Αντώνιο καθώς μιλώντας τηλεόραση του OPEN, ένας 17χρονος φιλοξενούμενος στην δομή της Κιβωτού, φίλος του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση δήλωσε ότι ο πατήρ Αντώνιος πήγε να του δώσει χρήματα, όταν συνειδητοποίησε πως είναι αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο 17χρονος δήλωσε για την πρώτη καταγγελία που έγινε για την Κιβωτό του Κόσμου ότι: «Μετά από όλα όσα είδα να γίνονται μέσα στο δωμάτιο, την επόμενη κιόλας ημέρα, ο πατέρας Αντώνιος με πλησίασε για να με χρηματίσει για να μη μιλήσω και να μην πω πουθενά όσα είχα δει.

Συγκεκριμένα μου είχε πει ότι θα μου δώσει χιλιάδες ευρώ για να ξεχάσω όσα είδα. Αυτό που είδα πρέπει να γινόταν συστηματικά. Μάλιστα το ίδιο βράδυ που τους είδα μέσα στο δωμάτιο, ο φίλος μου ήρθε και μου είπε τα πάντα, αλλά ακόμα φοβόταν να μιλήσει. Χαίρομαι τελικά που μας άκουσε και τελικά βρήκε την δύναμη να τον καταγγείλει», δήλωσε στο OPEN ο 17χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: newsbeast.gr