Το Wednesday σαρώνει παγκοσμίως κι απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η MGM Television και το Netflix μιλούν αυτόν τον καιρό για την ανανέωση της σειράς.

Παρόλο που το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη 2η σεζόν του Wednesday, το Deadline λέει ότι αυτό θα γίνει μέσα στο 2023 και όχι από τώρα. Επίσης, σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, οι παραγωγοί του σόου βρίσκονται σε στενές συζητήσεις με τους σεναριογράφους για το νέο κύκλο, ενώ παράλληλα ψάχνουν διάφορες τοποθεσίες για τα γυρίσματα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η MGM Television, η οποία βρίσκεται πίσω από την Wednesday, ανήκει στα Amazon Studios, μετά την εξαγορά που κόστισε 8,5 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, το Wednesday παραμένει στα χέρια του Netflix κανονικά.

Το Wednesday βρισκόταν στα χέρια του Tim Burton και των showrunners Alfred Gough και Miles Millar, προτού η Amazon αγοράσει την MGM. Επίσης και το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα τον Φεβρουάριο του 2021. Το deal της Amazon και της MGM έκλεισε τον Μάρτιο του 2022. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα συνεχίσει να υπάρχει στο Netflix και όχι στο Amazon Prime Video.

Πηγή: newsbeast.gr