Είναι νόστιμες, υγιεινές και επιδέχονται τόσους πολλούς συνδυασμούς που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ο λόγος για τις σαλάτες, ένα πιάτο που λατρεύουμε και το οποίο έχει αποκτήσει ιδιαίτερα φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια. Αποτελούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα γεμάτο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε τη μέρα.

ξεκάθαρα, στην ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα των σαλατών έχει συμβάλει και ο Φρεσκούλης, ο οποίος έχει γίνει συνώνυμο της καλής και ποιοτικής σαλάτας. Χάρη στη γνώση, την καινοτομία και το πάθος για γεμάτη φρεσκάδα υγιεινή διατροφή, ο Φρεσκούλης έχει καταφέρει να μας μεταφέρει την αγάπη του για τη σαλάτα προσφέροντας μας καθημερινά φρέσκες και πεντανόστιμες σαλάτες.

Και αυτή η αγάπη δε σταματάει μόνο στην φροντίδα του να μας παρέχει κάθε μέρα τα ολόφρεσκα προϊόντα του. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα welovesalads.gr μία σελίδα γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες για όλους εμάς που αγαπάμε τις σαλάτες και την καλή διατροφή και επιδιώκουμε καλή υγεία και ευημερία.

Με το που επισκέπτεται κανείς το welovesalads.gr καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα μέρος γεμάτο αγάπη και μεράκι για τον άνθρωπο και το well being του. Αφού, στο εμπνευσμένο και γεμάτο φρεσκάδα site του Φρεσκούλη, υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν προς ανακάλυψη.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πάνω από 180 συνταγές φτιαγμένες από πολλούς και αγαπημένους δημιουργούς (Μπαρμπαρίγου, Σκαρμούτσος, Λαγός, Παπανδρέου, Λουκάκος, Πέσκιας, Καλλίδης, Τσουκαλά) για να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν λαχταριστές και υγιεινές σαλάτες. Επίσης, μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες για κάθε ένα από τα συστατικά που υπάρχουν στα προϊόντα του Φρεσκούλη. 

Θέλετε να ετοιμάσετε μία γρήγορη σαλάτα για το γραφείο; Μία σαλάτα από μπιφτέκια λαχανικών που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας; Ή μήπως θέλετε να ετοιμάσετε μία πιο ιδιαίτερη και πρωτότυπη σαλάτα για να καταπλήξετε τους φίλους σας; Ότι και να ψάχνετε θα το βρείτε εύκολα και γρήγορα, αφού οι συνταγές είναι χωρισμένες σε κατηγορίες, ενώ έχουν χαρακτηριστεί όλες με tags βάσει διαφόρων ειδών δίαιτας όπως: superfood, low gluten, healthy αμαρτία και πολλά άλλα.

Στην ενότητα ΤΡΩΜΕ & ΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ θα βρει κανείς άρθρα γύρω από τις σαλάτες, τα φρούτα και λαχανικά, την υγεία και την ευημερία. Γραμμένα από διαιτολόγους, ειδικούς και γιατρούς. Με θέματα από τα οφέλη της flexitarian διατροφής μέχρι το baby led weaning.

Τέλος, για τους λάτρεις των trivia και της ιστορίας υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον και ζουμερό κείμενο για την ιστορία της σαλάτας, με αναφορές από την Αρχαιότητα και τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. 

Η σαλάτα αποτελεί μία τροφή που τρέφει σώμα και ψυχή, καθησυχαστική ακόμα και στην πιο τολμηρή εκδοχή της, η σαλάτα είναι περίβλεπτο πετράδι στην τιάρα της ανθρώπινης διατροφής.

Ο Φρεσκούλης αναγνωρίζει αυτή την αξία της και μέσα από τα προϊόντα του και το welovesalads.gr μας υπενθυμίζει γιατί είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης και connoisseur της φρέσκιας υγιεινής διατροφής.

Πηγή: newsbeast.gr