Για τον γιο του Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι πριν από έξι χρόνια, τα δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως υπαίτιοι για την δολοφονία του, αλλά και για την κατάσταση στην περιοχή μίλησε τη Δευτέρα (29/5) ο Θανάσης Σουλούκος. «Είναι θέμα χρόνου να έχουμε και άλλον νεκρό» επεσήμανε και αναφερόμενος στους συλληφθέντες δήλωσε «εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου ο πατέρας του 11χρονου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του, χτυπημένος από αδέσποτη σφαίρα είπε: «έχουν βρεθεί δύο άτομα που η Αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο». «Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου» συμπλήρωσε.

«Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε»

«Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε» σημείωσε επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία και στην Πολιτεία.

Όπως επεσήμανε ο Θανάσης Σουλούκος, «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί».

«Κάθε μέρα υπάρχουν πυροβολισμοί και γλέντια. Χθες πήρα δύο φορές την Αστυνομία, η μουσική σταμάτησε στις 6 το πρωί. Είμαστε φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε δικαιώματα. Η Πολιτεία πρέπει να δώσει λύση» πρόσθεσε.

«Δεν είναι όλοι οι Ρομά ίδιοι, αλλά δεν μπορεί να ξέρουμε εμείς ποια σπίτια έχουν όπλα και ποια πουλούν ναρκωτικά και να μην ξέρει η Αστυνομία» τόνισε.

Κλείνοντας ο πατέρας του Μάριου ανέφερε: «Να σκύψει η κάθε Κυβέρνηση και να λύσει το πρόβλημα μας. Εγώ έχω χάσει το παιδί μου και κάνω αγώνα».

Πηγή: newsbeast.gr