Ξέσπασαν οι γονείς 36χρονος που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, η γυναίκα εμπιστεύτηκε μια ογκολόγο που είναι κατά των φαρμάκων και προσπάθησε να θεραπεύσει την ασθένεια με ματζούνια, με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι τραγικές.

Η μητέρα της γυναίκας μίλησε στο Mega και ανέφερε πως η γιατρός χορήγησε αμφίβολα σκευάσματα, με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις ο καρκίνος και τελικά να πεθάνει το παιδί της. Μάλιστα, ο πατέρας είπε πως έμαθε ότι η συγκεκριμένη γιατρός έχει διωχθεί από νοσοκομεία, επειδή έχει σκοτώσει ασθενείς με καρκίνο.

«Πήγαμε σε αυτήν, της είπε ότι “τι χημειοθεραπείες; εδώ και τις ακτινοβολίες που έκανες δεν θα έπρεπε να τις κάνεις, έπρεπε να έρθεις αμέσως σε μένα”. Της έκανε έναν υπέρηχο στο στήθος και της είπε ότι “έχεις φλεγμονή δεν είναι τίποτα θα φύγει με μαντζούνια”. Με κάνναβη, με σπόρους από σταφύλι. Δέκα μαντζούνια όλη μέρα. Δυο το πρωί, τρία το μεσημέρι, πέντε το βράδυ. Πρέπει να έδινε τον μήνα γύρω στα 250 – 300 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της κοπέλας.

Επίσης, ο πατέρας της 36χρονης δήλωσε πως «μόλις την είδε ο ογκολόγος, ο γιατρός που ξεκίνησε να την παρακολουθήσει λέει “από ποιον γιατρό; Ποιος την παρακολουθούσε;”. “Η κυρία …” λέω εγώ. “Αυτή την είχα στο νοσοκομείο, στον Άγιο Σάββα” λέει “και ήταν κατά της χημειοθεραπείας και κατά σε όλα τα φάρμακα. Και την έδιωξα εγώ προσωπικά” λέει, “την διώξαμε”. Και στο 251, στο ΓΝΑ που ήταν κάποτε και από εκεί πάλι το ίδιο, την είχαν διώξει διότι είχε καταστρέψει όλο τον κόσμο. Είχε πεθάνει όλο τον κόσμο. Και λέει “το κορίτσι σου στο έχει καταστρέψει. Είναι αδύνατον να το σώσουμε τώρα, θα κάνουμε προσπάθεια αλλά μόνο με θαύμα του Θεού. Σας την έχει φάει, λυπάμαι. Είναι σκληρό αυτό που σας λέω, αλλά σας την έχει καταστρέψει”».

Πηγή: newsbeast.gr