Την ενόχλησή της για το κλείσιμο των θεάτρων, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού που θα ισχύσουν από την Τρίτη, εξέφρασε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για στοχοποίηση του κλάδου, σημειώνοντας ότι δεν έχει διαπιστωθεί ότι τα θέατρα ευνοούν τη μετάδοση του ιού.

«Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και εγώ, άκουσα με μεγάλη αγωνία το διάγγελμα του Πρωθυπουργού. Θα μείνω σε ένα σημείο που με πονάει πολύ. Δεν μπορώ να ακούω ότι κλείνουν οι χώροι εστίασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας γιατί εκεί διαπιστωμένα ευνοείται η μετάδοση του ιού. Συγγνώμη ένα λεπτό… Στα θέατρα ευνοείται διαπιστωμένα η μετάδοση; Υπάρχουν κρούσματα που βρέθηκαν και δεν ήρθαν σε γνώση μας των ανθρώπων που ασχολούμαστε με το θέατρο; Τι στοχοποίηση είναι αυτή; Και όταν θα ανοίξουν τα θέατρα, ποιος θα μπει μέσα, όταν “διαπιστωμένα” εκεί ευνοείται η μετάδοση; Ντροπή και κρίμα. Δεν μπορείς έτσι να στοχοποιείς έναν ολόκληρο κλάδο. Και από την άλλη να αφήνεις συγκεκριμένους χώρους ελεύθερους… Που διαπιστωμένα υπάρχει τεράστια προσέλευση κόσμου. Γιατί στοχοποιήθηκε για ακόμη μια φορά το θέατρο;», ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr