Η 3η Season του You που προβάλλεται από το Netflix έχει ξεκινήσει την παραγωγή της και ενώ περιμένουμε την συνέχεια στο αιματηρό παραμύθι του Joe μαθαίνουμε πως δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στην σειρά.

Νέοι χαρακτήρες για τα δεδομένα του You όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr σημαίνει νέα μυστικά, νέα προβλήματα και πολύ πιθανόν νέα φονικά. Οι δυο νέοι χαρακτήρες αναμένεται να προκαλέσουν ταραχές στον Joe και την Love οπότε πριν σας πούμε κάποια πράγματα για αυτούς αλλά και το ποιοι θα τους ενσαρκώσουν να τους ευχηθούμε καλή τύχη.

Η Sherry παρουσιάζεται ως μία προσιτή και ήρεμη influencer για μαμάδες και έρχεται κοντά με την Love. Ωστόσο σύντομα θα αποκαλυφθεί πως αυτό που παρουσιάζει δεν είναι αληθινό και πως κρύβει αρκετή κακία. Τον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει η Shalita Grant.

Από την άλλη τον Travis Van Winkle θα τον δούμε ως Cary. Ο Cary θα έρθει πιο κοντά με τον Joe. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν τον χαρακτήρα παρά μόνο ότι είναι αρκετά πλούσιος. Εντάξει σίγουρα κάτι θα κρύβει και αυτός. Ανυπομονούμε να δούμε τι νέους μπελάδες θα φέρει η 3η σεζόν με τις νέες προσθήκες στο Cast της.

Δείτε το τρέιλερ της σεζόν

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr