Ο χαμός που έκαναν τα δύο νέα τραγούδια των System of a Down, τα οποία είχαν ως θέμα τον πόλεμο που διεξήχθη πριν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ Αζέρων και Αρμένιων φαίνεται πως έδωσαν εκ νέου ώθηση και στα υπόλοιπα.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά την ξαφνική κυκλοφορία των δύο νέων τραγουδιών, το Chop Suey που για τους πιο πολλούς οπαδούς τους θεωρείται το σήμα κατατεθέν τους, έσπασε το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube.

Το Chop Suey είναι το ένατο rock τραγούδι που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο.

Στην κορυφή με σχεδόν 1,5 δισ. προβολές βρίσκεται το Numb των Linkin Park και ακολουθούν το November Rain των Guns N Roses, το Bohemian Rhpasody των Queen, τo Smells Like Teen Spirit των Nirvana, ενώ το Sweet Child O Mine κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Στην 6η θέση βρίσκεται το In The End και πάλι από τους Linkin Park, στην 7η το Do I Wanna Know των Arctic Monkeys και στην 8η το Zombie των Cranberries.

Λίγα εκατομμύρια views πιο κάτω αλλά πολλά ακόμα μέχρι το 1. δισ. είναι το  It’s My Life των Bon Jovi έχει πάνω από 900 εκατομμύρια views, ενώ το Nothing Else Matters των Metallica ξεπέρασε τα 850 εκατομμύρια.

Δείτε το

Δείτε και το Νο1 κομμάτι

Πηγή: newsbeast.gr